تحولات منطقه

عضو فراکسیون پارلمانی وابسته به حزب‌الله لبنان بر مشروعیت سلاح مقاومت و باقی ماندن آن برای دفاع از کشور تاکید کرد.

فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: سلاح مقاومت باقی خواهد ماند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسن عزالدین عضو فراکسیون وفا به مقاومت وابسته به حزب الله لبنان تاکید کرد: ما در برابر آتش بسی قرار داریم که اجرایی نشده و حرف زدن از یک توافق دیگر یک فریب است.

وی اضافه کرد: تجاوزات رژیم صهیونیستی در مناطق مرزی نشان می دهد دشمن به دنبال تثبیت اشغالگری خود در این مناطق است و حاکمیت لبنان باید به این تجاوزات واکنش نشان دهد.

عزالدین تصریح کرد: تصمیم اشتباه دولت در خصوص منحصر کردن سلاح بر اساس توافق طایف به سلاح شبه نظامیان اختصاص دارد نه سلاح مقاومت.

وی گفت: سلاح مقاومت برای دفاع از کشور مورد استفاده قرار می گیرد و باقی خواهد ماند و ما بر حقمان در دفاع از کشورمان تاکید داریم. هدف دشمن خلع سلاح لبنان و اشغال آن است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha